Neteja tècnica amb rapidesa i professionalitat

Establim un protocol d’intervenció per reduir els temps d’actuació i disminuir així l’impacte en el negoci i l’activitat de l’empresa

WHO WE ARE?

WHO WE ARE?

Comptem amb una àmplia experiència en la neteja de naus i màquines cremades per incendis, i instal·lacions que requereixin de manteniment.

Actuem amb rapidesa i professionalitat per recuperar i rehabilitar les màquines sinistrades i reprendre el més aviat possible l’activitat de la teva empresa minimitzant així els danys de l’incident.

T’escoltem i t’assessorem sobre el mètode de neteja industrial que més s’ajusta a la teva situació.

Neteja criogènica

Aconseguim resultats més ràpids, òptims i visibles en la neteja de motors i circuits elèctrics. Arribem, fins i tot, a cavitats i forats poc accessibles amb altres mètodes.

Neteja manual

Excel·lent opció per netejar aquelles màquines grans i pesades que no es poden desmuntar i que requereixen d’una rehabilitació o manteniment periòdic.

Neteja amb aigua calenta

Eliminem vernissos, pintures i l’òxid del ferro. Tècnica especialment eficaç en greixos, olis, resines, sals solubles i clorurs, així com en la reparació de superfícies de formigó.

Neteja amb vapor d’aigua

Desinfectem i eliminem gèrmens i microorganismes sense necessitat de detergents o químics. Resultats perfectes independentment del nivell de brutícia o gruix de residus en qualsevol superfície.

Neteja amb sorra

La millor opció per a la restauració de superfícies com parets, façanes i sostres, hagin patit o no un sinistre. Eficaç en l’eliminació de restes de pintura o grafits d’estructures metàl·liques.

Respecten el medi ambient

No fan malbé les superfícies

Sense productes químics

Resultats duradors

Desinfecció i esterilització amb ozó

Procés d’eliminació de mals olors i de tota classe de microorganismes que puguin resultar en l’ambient o en les superfícies, encara haver realitzat una neteja exhaustiva, amb ozó. Producte que no deixa residus químics i realitza la funció de desinfecció i eliminació de patògens.